+47 952 27 100
ses@siva-fe.no

Tomtegata 8
2500 Tynset

Kontor til leie

Her finner du en oversikt over alle våre industrilokaler.

Tynset

Røros

Kontor på Tynset

Siva Fjellregionen Eiendom eier i dag 4 bygg på Tynset, med ledige kontorplasser i Energibygget, Parkveien 5, Telebygget og Kompetansesenteret. Energibygget ligger i Tomtegata på industrifeltet, mens de øvrige byggene er alle lokalisert i sentrum. Kompetansesenteret har fasiliteter som kantine, resepsjon, flere møterom (deriblant med AV-utstyr) og heis. Byggene har ellers ulike kvaliteter og løsninger, og er du på utkikk etter kontor på Tynset er det stor sannsynlighet for at vi har noe som passer akkurat din bedrift. Velg kontorbygg under for mer informasjon om hvert bygg.

Kompetansesenteret
Parkveien 5
Telebygget
Energibygget
Kompetansesenteret Aumliveien • Aumliveien 4C, 2500 Tynset

Kompetansesenteret har Tynsetbyens beste fasiliteter med betjent resepsjon, kantine med varmmat, salater og påsmurt, heis, rikelig med parkeringsplasser og sentral beliggenhet i Aumliveien 4. Bygget har svært gode møteromsfasiliteter med flere undervisningsrom, samt andre møterom for både store og små møter. Vi har også møterom utstyrt med moderne AV-utstyr, samt enklere utstyrte rom. I møteromsbookingen vår (sett inn klikkbar lenke) kan du se alle møterom og hva de inneholder. Vi tilbyr også møteromsmat, frukt, drikke og annen enkel servering etter ønske til ditt møte.

I Kompetansesenteret kan vi tilby lokaler tilpasset de flestes behov. Noe variasjon blant våre leietagere i dag vitner om. Ønsker du å se nærmere på om vi kan tilby lokaler som passer din bedrift? Ta kontakt med dine behov og ønsker så ser vi på mulige løsninger for dere. Under har vi samlet noen bilder fra bygget. I leietageroversikten kan dere se våre leietagere i dag.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller en befaring av våre ledige lokaler.

Parkveien 5 • Parkveien 5, 2500 Tynset

I Tynsets trivelige handlegate, Parkveien, har vi butikklokaler i 1. etg med kontorlokaler i etasjen over. I 1. etg holder Husfliden og Back to Basic frisør hus, mens i andre etasje leier Tynsetingen.no, Smiths grafiske, en massør og naturterapeut. Vi har i dag ett ledig kontor av bra størrelse, samt et større rom (ca 30 kvm) som har vært benyttet til undervisningsrom. Begge er i 2. etg mot gata.

Telebygget • Ringveien 34, 2500 Tynset

Telebygget er i dag lokaler for politi og kjøreskole, samt flere mindre leietagere. Telebygget har adresse Ringveien 34 og ligger rett ovenfor rådhuset på Tynset og nedenfor Tynset barneskole. Her har vi lokaler i 2. etg med fantastisk utsikt over Tynsetbyen og Bygda. Lokalene holder en god standard og beliggende i sentrum med gangavstand til butikker, kafeer, offentlig kommunikasjon mm.

Bygget har tre trappeløp til lokalene og kan dermed også deles inn i flere mindre lokaler.

Se bilder under av lokalene og utsikten. Ta kontakt for visning eller mer informasjon.

Energibygget • Tomtegata 8, 2500 Tynset

Energibygget er navnet på vårt kontorbygg i Tomtegata 8, som huser Nord-Østerdal Kraftlag, Eidsiva Bredbånd, Kraftriket, EnergiPluss, Elsikkerhet Norge og Holmen Biovarme. Lokalene holder god standard og det er ledige lokaler både i 1. og 2. etg. I 1. etg har vi svært romslige kontorer tilknyttet sideinngang, mens i 2. etg har vi noe ledig i sørenden som kan tilpasses ny leietager. Bygget har heis, betjent resepsjon, flere møterom for både store og små møter, deriblant ett med topp moderne AV-utstyr. Stort felles sosialrom (ubetjent kantine).

Se bilder for eksempler på kontorer, utomhus og fasiliteter. Ta kontakt for visning eller mer informasjon.

Kontor på Røros

Veksthuset er vårt kontorbygg på Røros, med adresse Tollef Bredals vei 13. Beliggende rett sør for jernbanen og sentrum, og kort vei til flyplassen på Røros. Veksthuset har en enkel kantine med salatbar, heis, godt med parkeringsmuligheter og gode møteromfasiliteter blant annet med moderne AV-utstyr. Vi har også møterom egnet for undervisning.

Vi har et bredt utvalg av ulike aktører som leier av oss i Veksthuset og ser gjerne på mulighetene for å dekke deres behov. Under ser dere noen bilder av fellesarealer, utomhus og kontorlokaler på Veksthuset. Se gjerne leietakeroversikten over hvem som leier av oss i dag.

Ta kontakt for mer informasjon eller en befaring på ledige lokaler.

Veksthuset
Veksthuset • Tollef Bredals Vei 13, 7374 Røros

Veksthuset er et utleiebygg for kontor, lager og mindre produksjonsvirksomheter. Det er i dag ca 35 leietakere med fra 1–10 ansatte, og til sammen mer enn 100 arbeidstakere har sin arbeidsplass tilknyttet Veksthuset.

Lokalene har forskjellig standard og løsninger godt tilpasset behovene i de forskjellige virksomhetene. Kontorlokalene kan i stor grad tilpasses ønsker og behov.

For tiden har vi flere større lokaler ledig fra 100-350 kvm som kan tilpasses etter leietagers behov. Ta kontakt for en befaring av lokalene.