Kontor til leie

Siva Fjellregionen Eiendom har i dag kontorlokaler på Tynset og Røros. Her har vi alt fra enkeltkontorer, til muligheter for større kontorlandskap. Vi huser i dag ulike typer bedrifter, alt fra advokater, regnskapskontorer, fysioterapeuter og ulike offentlige etater blant annet. Vi møter de fleste behov og forsøker å tilpasse våre eksisterende lokaler i størst mulig grad til våre leietageres behov og ønsker.

Kompetansesenteret på Tynset og Veksthuset på Røros er kontorbygg med et fasiliteter som blant annet kantine, møterom med AV-utstyr, heis og sentral beliggenhet. For mer informasjon om alle våre bygg med kontorlokaler velg bygg i menyen nedenfor.

Kontor på Tynset

Siva Fjellregionen Eiendom eier i dag 5 bygg på Tynset, med ledige kontorplasser i Energibygget, Parkveien 5, Telebygget og Kompetansesenteret. Energibygget ligger i Tomtegata på industrifeltet, mens de øvrige byggene er alle lokalisert i sentrum. Kompetansesenteret har fasiliteter som kantine, resepsjon, flere møterom (deriblant med AV-utstyr) og heis. Byggene har ellers ulike kvaliteter og løsninger, og er du på utkikk etter kontor på Tynset er det stor sannsynlighet for at vi har noe som passer akkurat din bedrift. Velg kontorbygg i rullegardinene under for mer informasjon om hvert bygg.

Kontor på Røros

Veksthuset er vårt kontorbygg på Røros, med adresse Tollef Bredals vei 13. Beliggende rett sør for jernbanen og sentrum, og kort vei til flyplassen på Røros. Veksthuset har en enkel kantine med salatbar, heis, godt med parkeringsmuligheter og gode møteromfasiliteter blant annet med moderne AV-utstyr. Vi har også møterom egnet for undervisning.

Vi har et bredt utvalg av ulike aktører som leier av oss i Veksthuset og ser gjerne på mulighetene for å dekke deres behov. Under ser dere noen bilder av fellesarealer, utomhus og kontorlokaler på Veksthuset. Se gjerne leietakeroversikten over hvem som leier av oss i dag.

Ta kontakt for mer informasjon eller en befaring på ledige lokaler.

Velg bygning eller område

Til leie

Dette lokalet er ledig. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller en befaring av våre ledige lokaler.

Møterom

Planoversikt

Velg rom i oversikten for mer informasjon.

Møterom til leie

Vi har godt utstyrte møterom til både små og store grupper sentralt plassert på Tynset og Røros. Velg Kompetansesenteret for møterom Tynset eller Veksthuset for møterom på Røros. Her ser du mer informasjon om hva hvert enkelt møterom tilbyr, samt mulighet til å bestille drikke, frukt og møtemat.

Møterom på Tynset

Våre møterom på Kompetansesenteret er sentralt plassert på Tynset, i Aumliveien 4C kun et par hundre meter fra togstasjon og Torvet. Vi har små og store møterom, alle med muligheter for tilkobling WiFi og med oppkoblingsmuligheter for projektor/TV. Kantina på Kompetansesenteret er åpen mellom 11:00 og 14:00 med servering hver dag med varmretter to dager i uka, ellers salatbar og påsmurte rundtstykker. Det er også mulig å bestille møtemat, kaffe, te, vann og frukt til møtene ved bestilling i god tid. Finn ditt møterom i møteromsvelgeren nedenfor.

Møterom på Røros

Våre møterom på Veksthuset ligger i Tollef Bredals vei i gangavstand fra sentrum. Vi har små og store møterom, alle med muligheter for tilkobling WiFi og med oppkoblingsmuligheter for projektor/TV. Kantina på Veksthuset er åpen mellom 11:00 og 14:00 med servering hver dag med varmrett hver torsdag, og ellers salatbar og et lite utvalg av varer hver dag. Det er også mulig å bestille møtemat, kaffe, te, vann og frukt til møtene ved bestilling i god tid. Finn ditt møterom i møteromsvelgeren under.

Velg bygning

Se alle møterom

Priser

Fasiliteter

Ingen fasiliteter er oppført for dette møterommet.

Bestill møterom

Dato

Tidspunkt

Fra kl. Til kl.

Møterom

Tidspunkt

Informasjon

Antall deltakere (maks personer)

Oppsett

Møtemat


Kommentar

Her kan du skrive om dere ønsker et spesielt oppsett, servering, ekstra utstyr eller lignende. Se gjerne listen over fasiliteter møterommet har ovenfor. Hvis det er oppgitt at utstyr må bestilles så kan du skrive det i dette feltet.

Klikk her for å åpne vår meny for møtemat.

Her kan du skrive om dere ønsker et spesielt oppsett, servering, ekstra utstyr eller lignende. Se gjerne listen over fasiliteter møterommet har ovenfor. Hvis det er oppgitt at utstyr må bestilles så kan du skrive det i dette feltet.

Prisene ovenfor er oppgitt uten MVA.

Industrilokaler til leie

Her finner du en oversikt over alle våre industrilokaler.

Industrilokaler på Tynset

Her finner du en oversikt over alle våre industrilokaler på Tynset.

Industrilokaler på Røros

Her finner du en oversikt over alle våre industrilokaler på Røros.

Velg område

Leietakere

Leietakere på

Leietakere i

Leietakere på i

Se alle leietakere
Facebook